Poate vitamina C să-ți îmbunătățească starea de spirit?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Legătura dintre vitamina C și starea de spirit ar putea părea surprinzătoare, dar persoanele care au deficiență de vitamina C se simt adesea obosite sau deprimate. Unele studii au arătat că persoanele care au niveluri de vitamina C mai mici decât cele normale au constatat că starea lor de spirit s-a îmbunătățit după ce au primit vitamina C.

Dar chiar și pentru persoanele despre care nu se știe că au niveluri scăzute de vitamina C, administrarea unui supliment de vitamina C ar putea ajuta starea de spirit. În unele studii, participanții au raportat că vitamina C le-a scăzut nivelul de anxietate.

Sunt necesare mai multe cercetări. Dar, între timp, consumați multe fructe și legume bogate în vitamina C, cum ar fi portocalele și ardeii roșii. Dacă luați și un supliment, încercați să nu depășiți limita superioară de 2.000 de miligrame de vitamina C pe zi. Ca întotdeauna, discutați cu medicul înainte de a lua orice supliment.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend