Pot suplimentele de ulei de pește să îmbunătățească simptomele psoriazisului?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Psoriazisul este mai puțin frecvent la populațiile ale căror alimente de bază includ pești de apă rece care conțin acizi grași omega-3. Dar rezultatele studiilor au fost mixte în ceea ce privește posibilitatea ca suplimentele de ulei de pește să reducă inflamația și să îmbunătățească semnele și simptomele psoriazisului, cum ar fi mâncărimea și descuamarea.

Studiile sugerează că uleiul de pește administrat intravenos poate reduce severitatea simptomelor anumitor tipuri de psoriazis. Dar uleiul de pește administrat pe cale orală nu pare să aibă același beneficiu.

Efectele secundare ale suplimentelor de ulei de pește în doze mari pot include un gust de pește, arsuri la stomac și greață. Uleiul de pește afectează coagularea sângelui, așa că, dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui, discutați cu medicul înainte de a-l încerca.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend