eu-sunt-v

Povestea Eu sunt V


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

eu-sunt-v

De vreo cinci ani de zile am trecut un „V.” la fiecare text publicat pe Facebook. În luna iunie, când am pornit Mesajul de pe Frigider, semnam fiecare post-it cu aceeași literă mare și toți se întrebau cine naiba e V. Au tot trecut zilele și m-am așezat pe canapea într-o vineri, cu un pahar de vin roșu aproape. M-am gândit la multe lucruri și atunci mi-am zis că am o grămadă de idei în cap și-ar fi păcat să nu le aștern frumos undeva. Am dat ture prin cameră cu paharul în mână și cu neuronii încinși. Voiam să fac un blog și nu știam ce nume să-i dau. Primesc imediat un mesaj pe pagină: „Nu te supăra, îmi poți spune și mie cine e V.?” Jucăuș, îi răspund persoanei: „Eu sunt V.” Am mai dat o tură și-am realimentat paharul cu un roșu baricat, cupaj, sec. M-am dus la tabla mea cu harta lumii și am scris peste Asia, să nu se supere Putin, asta: „eu sunt V.” Apoi am cumpărat domeniul.

Las mereu entuziasmul să se răcească, pentru că unele idei par bune pe moment, dar după un timp nu mai sunt. Am avut dubii că blogul va stârni interes, așa că nu m-am apucat de construcția lui. Lunile treceau și mă tot uitam la tablă. Mesajul de pe Frigider trecuse de 20.000 de fani. La mijloc de august am făcut http://eusuntv.ro și l-am anunțat pe pagină, respectiv profilul meu personal. Am primit mii de mesaje pozitive în câteva ceasuri.

A trecut doar o lună de atunci și proiectul a depășit 150.000 de vizitatori unici. Asta mă împinge cumva să aloc mai mult timp, mai multă energie bună, să scriu cel puțin la fel de interesant. E greu, dar cumva voi merge mai departe și abia aștept să văd ce pot realiza în continuare.

Mulțumesc tuturor pentru aprecieri, critici, comentarii, distribuiri și mai ales pentru sprijinul material fără de care nu pot evolua. Promit texte curate, fără reclame sau alte intruziuni, texte care să vă destindă și, de ce nu, poate chiar să vă facă viețile un pic mai frumoase!

 

V.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend