Principii importante pentru un adolescent sănătos


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Fitness-ul și nutriția sunt pietrele de temelie ale sănătății adolescenților. Obiceiurile sănătoase pe care copilul dumneavoastră le dezvoltă acum pot da tonul pentru o viață întreagă de sănătate bună.

Dacă copilul dumneavoastră este activ din punct de vedere fizic, încurajați-l să continue. Dacă copilul dumneavoastră nu este interesat de sporturile organizate, sugerați-i alternative.

Puteți promova sănătatea adolescenților încurajându-vă copilul să mănânce alimente sănătoase. Oferiți diverse alimente sănătoase acasă, discutați despre controlul porțiilor și încurajați-vă copilul să facă alegeri bune atunci când mănâncă cu prietenii.

Împărtășiți orice preocupare pe care o aveți cu privire la sănătatea copiilor și adolescenților cu medicul acestora.

Iată mai jos câteva example de activităţi

  • Faceți o plimbare sau o drumeție în natură. Nu numai că veți face cu toții mișcare, dar, în lipsa aparatelor electronice, copilul dumneavoastră s-ar putea bucura să vorbească cu dumneavoastră.
  • Investiți în biciclete și explorați-vă orașul său localitatea pentru a găsi noi trasee. Mergeți cu bicicleta sau mergeți pe jos la prânz sau la cină cu familia.
  • Dansați. Pur și simplu faceți-o – dați frâu liber cu copiii, distrați-vă și faceți o activitate aerobică excelentă. Puneți muzică pe muzică care le place copiilor voștri (sau un rock de modă veche la care vor râde) și puneți-vă în mișcare.
  • Înotați. Când mergeți la piscină cu copiii voștri, intrați în ea. Alergarea în partea puțin adâncă și înotul într-o piscină sunt modalități excelente de a combina activitatea aerobică cu distracția în familie.
  • Implică-te într-un sport pe care copiii tăi se pot bucura, cum ar fi tenisul, baschetul sau fotbalul.
  • Planificați vacanțe în destinații care încurajează activitățile în aer liber. Găsiți un loc de vacanță în care puteți schia, face drumeții, surfing sau cățărare pe stâncă.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend