Raportul de macronutrienți contează mai mult decât calitatea dietei – mituri despre nutriţie demontate


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.


Deși antrenorii de macronutrienți te pot face să crezi că raportul de macronutrienți din dieta ta este tot ceea ce contează atunci când vine vorba de pierderea în greutate și de sănătatea generală, această viziune îngustă asupra nutriției nu are în vedere imaginea de ansamblu.

În timp ce ajustarea proporțiilor macro poate aduce beneficii sănătății în multe feluri, cel mai important factor în orice dietă este calitatea alimentelor pe care le consumi.

Deși ar putea fi posibil să slăbești mâncând doar alimente foarte procesate și shake-uri proteice, concentrarea exclusiv pe macronutrienți neglijează modul în care consumul anumitor alimente poate crește sau diminua sănătatea metabolică, riscul de îmbolnăvire, durata de viață și vitalitatea.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend