Romanul doctorului miop

Romanul doctorului miop


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Romanul doctorului miop

Am ajuns acasă și mi-am luat din bibliotecă “Romanul adolescentului miop” de Eliade, cartea mea preferată de când eram mai kinder. În ea, am găsit o coală a4, pe care mi-am notat expresii interesante de care m-am lovit atunci, cele mai multe din lecturi lungi. Coala a fost scrisă acum 15 ani.

Aveam cam tot atât, eram îndrăgostit, mi-era teribil de rușine să îi spun fetei. Filosofam, compuneam texte care îmi dădeau și mie bătăi de cap. Stăteam ceasuri bune pe acoperișul casei și mă uitam noaptea la cer, punând întrebări. În anii ce au urmat am început să mă uit în mine. Am și mai multe întrebări.

Sunt și acum adolescent, numai că unul mai mare. Unii îmi spun că semăn cu Eliade. Încă nu sunt miop, cu toate că îmi cam fug ochii. După fete. Care îmi dau mari probleme și mari fericiri.

“Unii merg pe șapte cărări, alții se rătăcesc pe una singură” – am scris pe verso, ultima notare. În următorii 15 ani cred că asta îmi doresc, să am un oarecare echilibru în mersul pe drumul meu. Și să rămân tot adolescent, măcar pe dinăuntru.

V.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend