Salată de paste cu somon


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Dacă vrei o idee de prânz rapid, echilibrat, sănătos și sățios, această salată de paste cu somon e exact ceea ce căutai!

Pentru o porție ai nevoie de :

50 g mix de salată verde

100 g de roșie

100 g ardei gras

100 g paste fierte al dente

100 g somon afumat

1 linguriță de ulei

Lamâie, piper, verdeață

Combinația de carbohidrați (paste) și grăsimi ( ulei, somon), fie ele și sănătoase îngrașă cel mai mult, de aceea e bine să adaugi fibre – din legume și să te asiguri că digestia se face treptat! Astfel optează pentru paste integrale, sau măcar fierte al dente și reci dacă se poate , pentru că amidonul e parțial cristalizat și se absoarbe mai greu!

Așa că o salată cu paste e o idee sănătoasă și dietetică de prânz!

Totul cu : 430 calorii, 27 g de proteine, 32 g de carbohidrați, 25 g de grăsimi – 22 mono și polinesaturate din categoria omega 3 și 3 g de fibre!

Sănătate și echilibru în toate!

Acest material vă este oferit de dr. Amalia Arhire, medic specialist endocrinolog, cu pregătire și în diabet și boli de nutriție. O puteți urmări pe Facebook, dar o găsiți și la clinica de nutriție KiloStop și la clinica de nutriție pentru copii și adolescenți Kilostop Junior

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Arhire Amalia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend