Recomandările zilei în SHOP-ul oficial
Sănătatea ta NU contează

Sănătatea ta NU contează


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Uitându-mă la situația în care ne aflăm ca țară, pot spune fără să greșesc că sănătatea chiar nu contează aici. Sigur că nu-mi permit să generalizez, dar grosul populației nu respectă nici sfaturile minime de prevenție și nu deține o educație sanitară fundamentală (fără a mai discuta de plonjarea în conspirații, dar oricum aceasta este în legătură strânsă cu lipsa educației). Ca țară, suntem încă pe primul loc la cazurile de cancer de col uterin și la mortalitatea prin acest tip de cancer, printre primele locuri la consumul irațional de antibiotice, tot printre primele la mortalitate de cauză cardiovasculară… Să continui? Cred că ați înțeles ideea.

Au trecut aproape opt ani de când, văzând carențele din jur, m-am apucat să traduc medicina, să o povestesc pe înțelesul tuturor. Numai aici, pe site, sunt acum peste 1000 de articole disponibile oricând, gratuit. Tot gratuit în această perioadă poate pleca spre voi și cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor, pe care o ofer din dorința de a duce informația de calitate în casele a cât mai multor oameni. O puteți comanda aici

Mi-ar plăcea să văd oamenii cu adevărat interesați de sănătate, de prevenție, de măsurile de prim ajutor. Cu cât știm mai multe lucruri despre corpul nostru, despre cum să ne alimentăm, cum să procedăm când vedem semne precoce îngrijorătoare, cu atât ducem vieți mai bune, îmbrățișând obiceiuri pe care le putem continua a la longue. Și cu atât devenim o nație mai sănătoasă, protejată de mituri, conspirații, boli ce pot fi evitate.

Sănătatea e un deziderat principal în viețile noastre. Ea nu e un bun garantat. Ține de noi cum o păstrăm. Și o putem păstra având grijă de câteva lucruri în fiecare zi. Felul în care ne trăim o zi ne arată felul în care ne trăim întreaga viață.

Eu cred că sănătatea ta contează. Arată asta. Zi de zi.

V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că poți face 3 lucruri formidabile:

1. Am introdus pachetele cu cărți în SHOP - au reduceri foarte mari și Transport Gratuit. Te bucuri de cărți utile și susții activitatea mea!

2. Mai jos ai un modul pentru înscrierea la newsletter. Este gratuit și primești pe email 1 newsletter/săptămână cu informații prețioase, toate scrise de mine.

3. Nu uita să dai mai departe articolele pe Facebook, email, whatsapp. Copiezi linkul și postezi pe Facebook. E simplu și contează enorm pentru o educație de calitate.

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Send this to a friend