Săptămâna 6 de sarcină – ce se întâmplă cu copilul tău?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Ești însărcinată. Felicitări! Fără îndoială, vei petrece lunile următoare întrebându-te cum crește și se dezvoltă copilul tău. Cum arată bebelușul tău? Cât de mare este el sau ea? Când vei simți prima lovitură?

Dezvoltarea fătului urmează de obicei un curs previzibil. Aflați ce se întâmplă consultând acest calendar săptămânal al evenimentelor. Măsurătorile sunt aproximative.

Săptămâna 6: Tubul neural se închide

Creșterea este rapidă în această săptămână. La doar patru săptămâni de la concepție, tubul neural de-a lungul spatelui bebelușului se închide. Creierul și măduva spinării bebelușului se vor dezvolta din tubul neural. Inima și alte organe încep, de asemenea, să se formeze.

Se dezvoltă structurile necesare pentru formarea ochilor și urechilor. Apar muguri mici care vor deveni în curând brațe. Corpul bebelușului începe să capete o curbură în formă de C.

 

CONCURS: Poți câștiga un eBook reader Kindle Oasis + Gift Card de 100$!🔥 Intră în concurs și poți câștiga un premiu în valoare de 2.000 de lei! Vezi detaliile în pagina dedicată a concursului.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend