Săptămâna a patra de sarcină – ce se întâmplă cu copilul tău?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Ești însărcinată. Felicitări! Fără îndoială, vei petrece lunile următoare întrebându-te cum crește și se dezvoltă copilul tău. Cum arată bebelușul tău? Cât de mare este el sau ea? Când vei simți prima lovitură?

Dezvoltarea fătului urmează de obicei un curs previzibil. Aflați ce se întâmplă consultând acest calendar săptămânal al evenimentelor. Măsurătorile sunt aproximative.

Săptămâna 4: Implantarea

Ghemul de celule care se divide rapid – cunoscut acum sub numele de blastocist – a început să se îngroape în mucoasa uterină (endometru). Acest proces se numește implantare.

În cadrul blastocistului, grupul interior de celule va deveni embrionul. Stratul exterior va da naștere unei părți din placentă, care va hrăni bebelușul pe toată durata sarcinii.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend