Simptomele leucemiei


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Simptomele leucemiei includ următoarele:

coagulare slabă a sângelui: Acest lucru poate face ca o persoană să aibă vânătăi sau să sângereze ușor și să se vindece încet. De asemenea, acestea pot dezvolta peteșii, care sunt mici pete roșii și purpurii pe corp. Acestea indică faptul că sângele nu se coagulează corespunzător.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Peteșiile se dezvoltă atunci când globulele albe imature ale sângelui înlătură trombocitele, care sunt esențiale pentru coagularea sângelui.

Infecții frecvente: Globulele albe din sânge sunt cruciale pentru a contracara infecțiile. Dacă celulele albe din sânge nu funcționează corect, o persoană poate dezvolta infecții frecvente. Sistemul imunitar poate ataca propriile celule ale organismului.

Anemie: Pe măsură ce mai puține globule roșii eficiente devin disponibile, o persoană poate deveni anemică. Acest lucru înseamnă că nu au suficientă hemoglobină în sânge. Hemoglobina transportă fierul în jurul corpului. Un deficit de fier poate duce la o respirație dificilă sau greoaie și la o piele palidă.

Alte simptome pot include:

  • greață
  • febră
  • frisoane
  • transpirații nocturne
  • simptome asemănătoare gripei
  • pierdere în greutate
  • dureri osoase
  • oboseală
  • Dacă ficatul sau splina se umflă, o persoană se poate simți sătulă mai repede și poate mânca mai puțin, ceea ce duce la pierderea în greutate.

Pierderea în greutate poate să apară și fără ficat sau splină mărită. O durere de cap poate indica faptul că celulele canceroase au pătruns în sistemul nervos central (SNC).

Cu toate acestea, toate acestea pot fi simptome ale altor boli. Consultația și testele sunt necesare pentru a confirma un diagnostic de leucemie.

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend