Recomandările zilei în SHOP-ul oficial
Mă dor toate-n mine când mi-e dor de tine

Doar pentru tine


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Viața ne trece sau mai bine zis noi ne trecem prin ea și bine-ar fi, din când în când, să ne aducem aminte să mulțumim celor de lângă noi și să arătăm recunoștință la tot pasul. Am cam uitat să facem asta. Am trăit în ultimii ani momente minunate și azi, la o cafea mare, așa cum o fac de obicei, am derulat poveștile, clipele, mesajele, pozele, tot. Emoții multe.

De aproape șase ani m-am decis, după ce am suferit de o introversie cumplită, să scriu despre viața mea din spital și din afara lui. Poveștile cu pacienții mă impresionau și-am încercat mereu să fiu bun cu ei, să depășesc diagnosticele reci, să trec un prag dincolo de care erau vieți fabuloase. Toate aceste povești m-au vindecat și pe mine într-un fel. Vai de medicul care nu e și el vindecat de pacienți. Dincolo de micile și inerentele probleme aduse de expunerea în spațiul public (există o ură a unora pe care nu reușesc să o explic, dar măcar am învățat să o ignor), am avut satisfacții uriașe când am aflat că textele mele au adus schimbări în viețile multor oameni. Pe unii i-au limpezit în chestiuni de sănătate, pe alții i-au calmat psihic, pe unii au așezat un văl onoric ce le-a arătat că putem trăi frumos, simplu, veritabil.

Am scris șapte cărți în aproape trei ani și ele au fost un izvor de bucurie. Sper că și pentru cititori. Am pendulat mereu între povești, pe care le consider adevărata unitate de măsură a vieții. În țara asta în care se citește atât de puțin, am fost, recunosc, un norocos. Am trecut de 150.000 de cititori de la care primesc constant impresii. Dacă le-am adus măcar un vârf de deget de bine, e mare lucru și merg înainte cu inima sus.

În goana noastră prin griji, sarcini, frici, trăim în viteză, aproape fără să ne mai bucurăm de nimic. Nu știu câți mai au timp să stea doar ei cu ei, în liniște, să deruleze amintiri frumoase, să aprecieze prezentul cu toate extensiile lui minunate, să se gândească la un viitor cu atribute veritabile. Poate ar trebui să rumegăm serios asta. Și nu știu câți se opresc din aceleași fugi nebune să spună un mulțumesc, să arate un pic de recunoștință. Și la asta ar trebuie să reflectăm.

Eu mulțumesc tuturor, cu prețuire și recunoștință. Iar pentru cine nu are cărțile mele, vedeți că le-am așezat frumos într-un pachet care e la doar 100 de lei în shop. Acopăr eu și transportul, să fie cu bucurie multă. Ofer și o cană cadou, în valoare de 49 de lei! Găsiți pachetul aici.

V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că poți face 3 lucruri formidabile:

1. Am introdus pachetele cu cărți în SHOP - au reduceri foarte mari și Transport Gratuit. Te bucuri de cărți utile și susții activitatea mea!

2. Mai jos ai un modul pentru înscrierea la newsletter. Este gratuit și primești pe email 1 newsletter/săptămână cu informații prețioase, toate scrise de mine.

3. Nu uita să dai mai departe articolele pe Facebook, email, whatsapp. Copiezi linkul și postezi pe Facebook. E simplu și contează enorm pentru o educație de calitate.

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Send this to a friend