Mă dor toate-n mine când mi-e dor de tine

Doar pentru tine


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Viața ne trece sau mai bine zis noi ne trecem prin ea și bine-ar fi, din când în când, să ne aducem aminte să mulțumim celor de lângă noi și să arătăm recunoștință la tot pasul. Am cam uitat să facem asta. Am trăit în ultimii ani momente minunate și azi, la o cafea mare, așa cum o fac de obicei, am derulat poveștile, clipele, mesajele, pozele, tot. Emoții multe.

De aproape șase ani m-am decis, după ce am suferit de o introversie cumplită, să scriu despre viața mea din spital și din afara lui. Poveștile cu pacienții mă impresionau și-am încercat mereu să fiu bun cu ei, să depășesc diagnosticele reci, să trec un prag dincolo de care erau vieți fabuloase. Toate aceste povești m-au vindecat și pe mine într-un fel. Vai de medicul care nu e și el vindecat de pacienți. Dincolo de micile și inerentele probleme aduse de expunerea în spațiul public (există o ură a unora pe care nu reușesc să o explic, dar măcar am învățat să o ignor), am avut satisfacții uriașe când am aflat că textele mele au adus schimbări în viețile multor oameni. Pe unii i-au limpezit în chestiuni de sănătate, pe alții i-au calmat psihic, pe unii au așezat un văl onoric ce le-a arătat că putem trăi frumos, simplu, veritabil.

Am scris șapte cărți în aproape trei ani și ele au fost un izvor de bucurie. Sper că și pentru cititori. Am pendulat mereu între povești, pe care le consider adevărata unitate de măsură a vieții. În țara asta în care se citește atât de puțin, am fost, recunosc, un norocos. Am trecut de 150.000 de cititori de la care primesc constant impresii. Dacă le-am adus măcar un vârf de deget de bine, e mare lucru și merg înainte cu inima sus.

În goana noastră prin griji, sarcini, frici, trăim în viteză, aproape fără să ne mai bucurăm de nimic. Nu știu câți mai au timp să stea doar ei cu ei, în liniște, să deruleze amintiri frumoase, să aprecieze prezentul cu toate extensiile lui minunate, să se gândească la un viitor cu atribute veritabile. Poate ar trebui să rumegăm serios asta. Și nu știu câți se opresc din aceleași fugi nebune să spună un mulțumesc, să arate un pic de recunoștință. Și la asta ar trebuie să reflectăm.

Eu mulțumesc tuturor, cu prețuire și recunoștință. Iar pentru cine nu are cărțile mele, vedeți că le-am așezat frumos într-un pachet care e la doar 100 de lei în shop. Acopăr eu și transportul, să fie cu bucurie multă. Ofer și o cană cadou, în valoare de 49 de lei! Găsiți pachetul aici.

V.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend