Știai că există intoleranță la alcool?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Intoleranța la alcool poate provoca reacții imediate și inconfortabile după ce consumialcool. Cele mai frecvente semne și simptome sunt nasul înfundat și înroșirea pielii.

Intoleranța la alcool este cauzată de o afecțiune genetică în care organismul nu poate descompune eficient alcoolul. Singura modalitate de a preveni aceste reacții inconfortabile este să eviți alcoolul.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Deși nu este o adevărată alergie, în unele cazuri, ceea ce pare a fi intoleranță la alcool ar putea fi reacția la ceva din băutura alcoolică – cum ar fi substanțe chimice, cereale sau conservanți. Combinarea alcoolului cu anumite medicamente poate provoca, de asemenea, reacții.

Simptome


Semnele și simptomele intoleranței la alcool – sau ale unei reacții la ingredientele dintr-o băutură alcoolică – pot include:

  • Înroșirea feței
  • Umflături roșii, cu mâncărimi ale pielii (urticarie)
  • Înrăutățirea astmului preexistent
  • Curgere sau înfundare a nasului
  • Tensiune arterială scăzută
  • Greață și vărsături
  • Diaree

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend