Știați că…Exercițiile fizice în tinerețe încetinesc deteriorarea oaselor la bătrânețe?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Deși exercițiile fizice sunt esențiale pentru o funcționare sănătoasă a organismului la toate vârstele, ele sunt deosebit de importante atunci când ești tânăr. De fapt, știința a descoperit că a fi activ în copilărie și la vârsta adultă tânără te poate ajuta să rămâi mai puternic mai târziu în viață. Potrivit unui studiu din 2014 publicat în Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports, exercițiile fizice din copilărie ajută la fortificarea oaselor și le pregătește pentru uzura care vine odată cu îmbătrânirea. Deși osteoporoza și pierderea de masă osoasă ni se întâmplă tuturor pe măsură ce ne maturizăm, un istoric de exerciții fizice vă asigură că rămâneți mai puternic pentru mai mult timp.

 

CONCURS: Poți câștiga un eBook reader Kindle Oasis + Gift Card de 100$!🔥 Intră în concurs și poți câștiga un premiu în valoare de 2.000 de lei! Vezi detaliile în pagina dedicată a concursului.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend