Ştiați că…masarea cicatricilor vă va ajuta să le estompați?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cele mai multe farmacii au creme și uleiuri fără prescripție medicală care sunt făcute pentru a estompa cicatricile. Cu toate acestea, există un alt remediu la fel de eficient care nu costă nimic: masarea sau frecarea zonei cicatrizate.

Da, frecarea cicatricilor de câteva ori pe zi poate preveni acumularea excesivă de colagen, care este ceea ce face ca cicatricile să fie groase și roase. Într-un articol pentru Verywell Health, kinetoterapeutul Brett Sears sugerează să folosiți “unul sau două degete pentru a vă masa cicatricea într-o direcție perpendiculară pe linia cicatricei”, ceea ce “ajută la remodelarea cicatricei și se asigură că fibrele de colagen ale cicatricei sunt aliniate corect”.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend