Stresul cronic îți poate afecta pielea. 6.întârzierea vindecării rănilor. 7.cearcăne. 8.riduri


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

6. Întârzierea vindecării naturale a rănilor

În fața stresului sever, epiderma poate deveni rapid slăbită, crescând riscul de infecții și agenți patogeni ai mediului. Acest lucru încetinește și capacitatea naturală a pielii de a vindeca rănile, cicatricile și acneea. Pentru a vă repara bariera pielii, puteți utiliza produse cu glicerină și acid hialuronic. Acidul hialuronic obișnuit 2% + B5 este un ser redus care își propune să vă ofere exact ceea ce are nevoie pielea dvs., fără toți aditivii suplimentari găsiți în majoritatea produselor.

Ingredientele cheie ale formulei, acidul hialuronic și secreția de melci, acționează pentru a păstra umiditatea naturală a pielii, echilibrând în același timp orice cicatrici vizibile.

Consumați alimente bogate în antioxidanți pentru un efect similar și o vindecare internă consolidată. Și, pe lângă menținerea pielii hidratate intern (prin consumul de apă), concentrați-vă pe utilizarea produselor pe bază de zinc și ulei de semințe de in. Aceste ingrediente sunt prezentate pentru a vă menține pielea hidratată și oferă un pumn de vindecare ambalat pentru vindecarea rănilor.

7. Ochi epuizați și cearcăne

Dacă ați primit vreodată un comentariu referitor la cercurile întunecate incontestabile din jurul ochilor, atunci știți cât de mult se dezvăluie fizic lipsa de somn. Și da, asta înseamnă și stresul. În modul activat luptă sau fugi, corpurile noastre mențin adrenalina în funcțiune pe un ciclu constant, inclusiv în acele ore prețioase, atât de necesare, noaptea târziu. Dacă încercați deja meditație și yoga pentru somn, intensificați-vă rutina de culcare cu difuzoare de ulei esențial, aparate de zgomot alb sau cea mai ușoară practică – evitarea ecranelor cu totul în intervalul de timp de două ore înainte de culcare.

Pentru tulburările de somn, cum ar fi insomnia și apneea de somn, uleiul de CBD și pastilele de melatonină pot acționa ca remedii mai fiabile.

8. Linii fine și riduri

Unii oameni își poartă inima pe mâneci, iar alții o poartă pe toată fața. De la brazda unei sprâncene la o încruntare care copleșește mușchii feței, stresul psihologic găsește inevitabil o modalitate de a face dovezi permanente ale emoțiilor noastre pentru ca lumea întreagă să le vadă. Liniile de zâmbet, cutele ochilor, un „11” în mijlocul frunții … acestea apar după mișcări repetate ale feței. Deci, ce trebuie făcut? Ei bine, fă yoga. Probabil mai sigur decât Botox, yoga pentru față poate duce la rezultate similare, deși angajamentul de a face acest lucru în fiecare zi s-ar putea să nu merite. Țintind mușchii feței pe care îi folosim în mod inconștient în fiecare zi, prin tehnici de masaj ascuțit în zone cu tensiune ridicată, cum ar fi frunțile, sprâncenele și linia maxilarului, aceste exerciții pot contracara ridurile și pot lăsa pielea flexibilă și rezistentă. Pentru asistență suplimentară, aplicarea presiunii feței cu o rolă de jad răcit activează sistemul limfatic, care poate reduce și umflăturile și apariția deteriorării stresului pe piele.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend