Studiul care arată că vaccinul anti-covid se acumulează în ovare- Fals


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Această teorie provine dintr-o lectură greșită a unui studiu prezentat autorității de reglementare japoneze. Studiul a implicat administrarea șobolanilor unei doze mult mai mari de vaccin decât cea administrată oamenilor (de 1.333 ori mai mare). Doar 0,1% din doza totală a ajuns în ovarele animalelor, la 48 de ore după injectare.

Mult mai mult – 53% după o oră și 25% după 48 de ore – au fost găsite la locul injectării (la om, de obicei la braț). Următorul loc cel mai frecvent a fost ficatul (16% după 48 de ore), care ajută la scăderea toxinelor și a produșilor de metaboliasm din sânge. Vaccinul este administrat folosind un balon de grăsime care conține materialul genetic al virusului, care dă startul sistemului imunitar al organismului.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Și cei care promovează această afirmație au ales o cifră care se referea de fapt la concentrația de grăsime găsită în ovare. Nivelurile de grăsime din ovare au crescut în cele 48 de ore de la injectare, pe măsură ce conținutul vaccinului s-a mutat de la locul injectării în jurul corpului. Dar, în mod esențial, nu au existat dovezi care să ateste faptul că ovarele conțin încă materialul genetic al virusului la ceva timp după realizarea vaccinului. Nu știm ce s-a întâmplat după 48 de ore, deoarece aceasta a fost limita studiului.

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend