Studiul conform căruia datele de monitorizare arată că vaccinurile provoacă avorturi spontane- Fals


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Unele postări au evidențiat avorturile spontane raportate la schemele de monitorizare a vaccinurilor, inclusiv schema de cartonaș galben pentru medicamente și produse de îngrijire a sănătății (MHRA) din Marea Britanie și sistemul de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS) din SUA. Oricine poate raporta simptome sau condiții de sănătate pe care le întâmpină după ce a fost vaccinat. Nu toată lumea va alege să raporteze, deci aceasta este o bază de date auto-selectată.

Într-adevăr, au fost raportate avorturi spontane în aceste baze de date – sunt din păcate evenimente obișnuite – dar acest lucru nu înseamnă că vaccinul le-a cauzat. Un studiu a găsit date care arată că rata avortului spontan în rândul persoanelor vaccinate a fost în concordanță cu rata așteptată în populația generală – 12,5%. Dr. Victoria Male, imunolog în domeniul reproducerii la Imperial College London, spune că aceste sisteme de raportare sunt foarte bune pentru detectarea efectelor secundare ale vaccinului, care sunt în mod normal rare în populația generală – așa a fost legat un anumit tip de cheag de sânge în unele cazuri rare. la vaccinul AstraZeneca.

Dacă începeți brusc să vedeți simptome neobișnuite la persoanele vaccinate, acesta ridică un steag roșu-

  • Afirmațiile nefondate despre vaccinuri și fertilitate
  • Povești adevărate, dar afirmații false despre menstruație și vaccin

Nu sunt atât de buni în monitorizarea efectelor secundare care sunt frecvente în populație – cum ar fi modificările perioadelor menstruale, avorturile spontane și problemele cardiace. A le vedea în date nu ridică neapărat aceste steaguri roșii, deoarece v-ați aștepta să le vedeți oricum, cu vaccin sau nu. Numai dacă începem să facem mult mai multe avorturi spontane decât se observă la persoanele nevaccinate, aceste date ar determina o anchetă – și acest lucru nu a fost cazul până acum.

Unele persoane au distribuit, de asemenea, grafice care arată o creștere mare a numărului total de persoane care își raportează experiențele la aceste scheme comparativ cu anii precedenți, pentru alte vaccinuri și medicamente. Acest lucru a fost folosit pentru a presupune că vaccinul Covid este mai puțin sigur. Dar creșterea nu ne poate spune asta, ci ne poate spune doar că o mulțime de oameni raportează – posibil pentru că o proporție fără precedent din populație este vaccinată și este un subiect mult despre care se vorbește.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend