Suplimentele alimentare care conțin echinaceea mă vor ajuta să trec mai repede peste o răceală?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Poate, dar nu cu mult. Cercetările recente sugerează că unele suplimente cu echinacea pot scurta durata unei răceli cu aproximativ o jumătate de zi și pot reduce ușor severitatea simptomelor. Dar aceste rezultate au fost prea mici pentru a fi considerate semnificative.

În trecut, unele studii au constatat că echinaceea este utilă, în timp ce alte studii nu au găsit niciun beneficiu. O parte a problemei este că produsele cu echinaceea pot conține diferite concentrații ale plantei, iar extractele de echinaceea folosite în aceste produse pot proveni din florile, tulpinile sau rădăcinile a trei specii de plante de echinaceea. Acest lucru face dificilă compararea rezultatelor studiilor.

În general, echinaceea nu cauzează probleme pentru majoritatea oamenilor, dar unele persoane care iau această plantă au raportat efecte secundare, cum ar fi tulburări de stomac sau diaree. Echinacea are, de asemenea, potențialul de a interacționa cu alte medicamente pe care le luați, așa că discutați cu medicul înainte de a utiliza suplimente de echinacea.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend