SĂNĂTATE,EMPATIE,RECUNOȘTINȚĂ,IMPLICARE,GRIJĂ,VIAȚĂ BUNĂ

Bun venit! Îți arăt cât de importantă este sănătatea și te învăț cum s-o păstrezi. Am gândit un ecosistem empatic, în care informațiile bune îți sunt oferite zilnic.

 

Eu sunt dr. Vasi Rădulescu, medic specialist internist. M-am apucat de aproape opt ani să fac educație pentru sănătate, oferind informații celor interesați. Am folosit platforme precum Facebook, Instagram, TikTok și YouTube. În 2018 am fondat Leapșa de Sănătate, un proiect simplu cu deviza Citești. Înveți. Dai mai departe. Acesta a trecut de 1.000.000 de shares al tuturor articolelor și a devenit parte integrantă din noua platformă www.drvasiradulescu.ro.

 

E foarte probabil să mă știi de la televizor (apariții la majoritatea posturilor), radio (la Morning Glory am fost de două ori, la România în direct pe Europa FM, la Radio România Cultural am făcut #leapșadesănătate săptămânal, cu Ioana Bâldea Constatinescu), site-uri precum Recorder, Republica, NewsWeek, HotNews, G4Media, Digi24, Viața Medicală, DC News, SpotMedia, Pagina de Psihologie și altele). 

 

În 2019 am fost declarat Cel mai bun medic comunicator. 

 

Sprijin activ asociații precum Dăruiește Viață, Dăruiește Aripi, HOSPICE, MagiHome, Inima Copiilor, Dumbrava (aici, pe lângă suport financiar, asigur și servicii medicale în regim de voluntar). 

 

Pe site există acum aprox. 3000 de articole despre simptome, afecțiuni, tratamente, știri. Recomand cu tărie informarea din surse corecte, nu de pe forumuri sau Google, pentru că ne putem face mult rău. Educația pentru sănătate ar fi bine să devină prioritate pentru orice om – numai așa putem vorbi despre o prevenție eficientă, adică să nu facem bolile la care acum, din păcate, suntem campioni în Europa. 

 

În ultimii doi ani am făcut peste 500 de ore de educație sanitară cu clase de copii din întreaga țară. În limita timpului, am săptămânal ore cu școli.

 

Pe 21 octombrie (anul curent, 2021) mi-am pus la bătaie toate platformele și tot timpul liber pentru a ajuta oamenii care încă mai aveau nelămuriri sau frici despre vaccinare – într-o lună am răspuns la peste 25.000 de mesaje și am scris sute de postări informative despre pandemie.

Hai în comunitate! Te învăț gratuit cum să ai grijă de tine!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Urmărește-mă pe social media!

Peste 3.000 articole pe site

Peste 3.000 de articole care au mii de ore de muncă în spate, sunt oferite gratuit pe site. Le poți accesa oricând pentru a-ți construi educația sanitară și a rămâne la curent cu noutățile din domeniul sănătății. Toate informațiile sunt avizate și provin din surse sigure, proprii sau ale unor platforme consacrate.

Peste 400.000 de urmăritori pe social media

Mă găsești pe Facebook, unde scriu atât pe profil, cât și pe pagină. Mă mai găsești pe Instagram, TikTok, YouTube. Caută Vasi Rădulescu și-ți ies în cale. Sau dă click pe butoanele de mai sus.

Peste 100.000 de cărți oferite GRATIS

În ultimele luni, pentru a avea un impact și mai mare, am decis să ofer gratis cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Peste 100.000 de oameni au luat-o, iar ea a trecut astfel de 350.000 de cititori. Cred că a devenit cea mai populară carte de sănătate. 

 

Dacă nu o ai deja, o poți încă lua de aici

Aproape 1.000.000 de cărți vândute

Sunt bucuros că am reușit, începând din 2018, să trimit aproape 1.000.000 de cărți. Rețeta a fost simplă – am ales de multe ori să nu avem niciun profit, ținând prețurile foarte jos. Valoarea primită de oameni a fost foarte mare, iar impactul cărților se va vedea în timp. 

 

Am acum și două serii pentru copii, excelent ilustrate de către Daniela Rusen. Ele sunt disponibile în SHOP.

1.000.000 cititori

Atât au materialele, în medie, în fiecare lună.

Știai că?

Pe site sunt acum 3.000 de articole accesibile oricând. Gratuit. Fără reclame. Cam 30 sunt postate zilnic pe pagina Facebook Dr. Vasi Rădulescu. Altele sunt trimise periodic pe newsletter (te poți abona oricând).
Ops! There no product to display.

Vezi toate cărțile din SHOP

Pline de sfaturi prețioase, la prețuri superavantajoase, transport gratuit la prag de doar 50 de lei.