Trebuie să rămâi treaz dacă ai suferit o comoție cerebrală – mituri demontate


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Orice persoană care ar putea suferi o comoție ar trebui să solicite asistență medicală, dar această afecțiune este rareori gravă sau pune în pericol viața. Avertismentele conform cărora oamenii trebuie să rămână treji după ce au suferit o comoție cerebrală au apărut cel mai probabil dintr-o neînțelegere cu privire la un anumit tip de traumatism cranian – unul care implică hemoragie cerebrală și care face ca oamenii să aibă o “perioadă de luciditate”, urmată de comă sau chiar de moarte. Dar acest lucru este foarte rar și nu se referă la persoanele cu contuzii normale.

Dacă ați fost evaluat de un medic și acesta a spus că aveți o comoție normală ușoară, nu trebuie să vă faceți griji că cineva trebuie să vă trezească la fiecare oră.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend