Tulburările de somn la copii


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Înainte de toate, îți prezint în SHOP câteva cărți faine pentru copii.

Tulburările de somn afectează și copiii și adolescenții. Chiar și sugarii pot prezenta tulburări de somn.

Acestea pot include probleme de adormire sau de treziri frecvente în timpul somnului, apnee în somn, somnambulism, sindrom de picioare neliniștite și somnolență excesivă (narcolepsie).

Tulburări de somn la copii: cauze

Deoarece există multe tipuri diferite de tulburări de somn la copii, cauzele lor variază, de asemenea. Stresul poate provoca adesea coșmaruri, ceea ce poate duce la sentimente de frică și teroare nocturnă. Enurezisul nocturn – incontinența urinară la copii poate fi cauzată de antecedente familiale, control scăzut al vezicii urinare sau suferință emoțională, printre alte cauze.

Insomnia la copii poate fi cauzată de stres, durere sau tulburări psihice.

Tratament

La fel ca și cauzele tulburărilor de somn la copii, tratamentele pentru aceste afecțiuni variază. Rutinele bine stabilite de culcare și trezire, restrângerea timpului de ecran înainte de culcare, alimente potrivite la cină, precum și ora corectă de a lua ultima masă și asigurarea faptului că copiii fac multă mișcare pot ajuta la multe tulburări de somn din copilărie, cum ar fi sindromul picioarelor neliniștite.

Sursa

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend