Ultimele update-uri în Covid: subvarianta Delta AY.4.2 în SUA. Noi cazuri în Noua Zeelandă


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Noua Zeelandă înregistrează mai mult de 100 de cazuri zilnice pentru prima dată din februarie 2020

Astăzi, Noua Zeelandă a înregistrat mai mult de 100 de cazuri zilnice de COVID-19 pentru prima dată de la începutul pandemiei. Noua Zeelandă a înregistrat primul caz de coronavirus în februarie 2020, iar țara se confruntă în prezent cu un focar al variantei Delta.

Directorul general pentru sănătate din Noua Zeelandă, Dr. Ashley Bloomfield, a precizat că doar 1,7% dintre persoanele spitalizate cu COVID-19 sunt vaccinate. Dr. Bloomfield s-a referit la COVID-19 ca fiind “o boală a celor nevaccinați”.

CDC confirmă prezența subvariantei Delta “AY.4.2” în SUA

În cadrul unei recente conferințe de presă de la Casa Albă, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au confirmat prezența unei sublinii a variantei Delta – AY.4.2 – în Statele Unite.

“Delta rămâne varianta dominantă”, fiind responsabilă pentru peste 99,7% din toate cazurile de coronavirus din SUA, au precizat CDC.

“În acest moment, nu există nicio dovadă că subliniajul AY.4.2 are un impact asupra eficacității vaccinurilor sau terapiei noastre actuale”, a precizat CDC, adăugând: “Vaccinarea rămâne cea mai bună măsură de sănătate publică pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a reduce probabilitatea apariției unor noi variante”.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend