Cum anume facem un booster?

Vaccinații transmit virusul mai tare decât nevaccinații? Văleu!


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

‼️ Vaccinații transmit virusul mai tare decât nevaccinații? Văleu!

Văleu de neuronii mei și-ai celor care mai înțeleg o fărâmă de știință, zău! Circulă tot felul de materiale care, a propos, ajung la zeci de mii de share-uri! Postarea mea (pinned în profil), muncită în zile și zile, are 2100 de share-uri, dar o inepție scrisă pe genunchi are 13.000, că așa e aici, pe Facebook

😇 Cum să transmită vaccinații virusul mai mult decât cei nevaccinați, din moment ce vaccinații fac mai rar boala, fac simptome mai ușoare, se negativează mult mai repede în teste? Cum?

Intră virusul în corp la un om vaccinat, anticorpii acționează rapid, virusul este anihilat. Logic că nu are timp de replicare, adică de înmulțire, că el asta vrea, o gazdă primitoare și călduță în care să facă pui – îi putem numi șoșolici. Cum la vaccinați există apărare bună, nu mai apar mulți șoșolici care să fie expulzați prin aer în procesul respirator (a se citi încărcătură virală).

Și perioada în care vaccinații pot da virusul mai departe e scăzută la doar câte zile, datorită procesului imun.

Boosterul e cu atât mai util -> la cei cu minimum 6 luni de la rapel. Apărarea va fi atât de bună încât toate variabilele discutate scad.

Cu cât avem mai multe persoane vaccinate, cu atât scade replicarea virală, deci și riscul de apariție al unor tulpini noi.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend