Vaccinul ar putea ataca placenta – Nu există dovezi care să susțină afirmația


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

O petiție larg împărtășită de Michael Yeadon, un cercetător științific care a făcut alte declarații înșelătoare despre Covid, a susținut că proteina spike a coronavirusului conținută în vaccinurile Pfizer și Moderna este similară cu o proteină numită sincitină-1, implicată în formarea placentei. El a speculat că acest lucru ar putea determina anticorpi împotriva virusului să atace și o sarcină în curs de dezvoltare.

Unii experți cred că aceasta a fost originea întregii credințe că vaccinurile Covid ar putea dăuna fertilității. De fapt, sincitina-1 și proteina spike a coronavirusului sunt la fel de asemănătoare cu oricare două proteine ​​aleatorii, deci nu există niciun motiv real pentru a crede că organismul le-ar putea confunda. Dar acum s-au adunat dovezi pentru a-i contesta teoria.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Medicul american pentru fertilitate, Randy Morris, care dorea să răspundă direct la îngrijorările pe care le auzise, ​​a început să-și monitorizeze pacienții care urmează un tratament cu FIV pentru a vedea dacă vaccinarea influențează șansele lor de a avea o sarcină reușită. Din 143 de persoane din studiul doctorului Morris, femeile vaccinate, nevaccinate și infectate anterior au fost la fel de probabil să aibă o implantare embrionară de succes și ca sarcina să continue la termen.

Femeile erau similare în majoritatea celorlalte privințe. Studiul este mic, dar se adaugă la un volum mare de alte dovezi – și dacă afirmația ar fi adevărată, v-ați aștepta ca acest lucru să apară chiar și într-un studiu de această dimensiune. Dr. Morris a subliniat că oamenii care răspândesc aceste temeri nu au explicat de ce credeau că anticorpii produși ca răspuns la vaccin ar putea dăuna fertilității, dar aceiași anticorpi dintr-o infecție naturală nu. Problema este, în timp ce oamenii de știință se grăbesc să ofere dovezi pentru a-i liniști pe oameni, până când își pot raporta descoperirile, oamenii au trecut online la următorul lucru. După cum a explicat dr. Morris: „Semnul distinctiv al unei teorii a conspirației este că, de îndată ce a fost respinsă, muți stâlpul de susținere.”

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend