Vaccinuri & sarcină: Dacă rămâi din nou însărcinată, vei avea nevoie din nou de vaccinuri.


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Nu se aplică o singură dată și gata atunci când vine vorba de vaccinurile recomandate femeilor însărcinate. Cantitatea de anticorpi pe care o ai în organism după ce ai fost vaccinată scade în timp. Atunci când primești un vaccin în timpul unei sarcini, este posibil ca nivelul anticorpilor tăi să nu rămână suficient de ridicat pentru a oferi o protecție suficientă pentru sarcinile viitoare, chiar dacă bebelușii tăi sunt de vârstă apropiată. Așadar, asigurați-vă că îi oferiți bebelușului numărul 2 (și 3 și 4 etc) cel mai mare număr de anticorpi protectori și cea mai bună protecție posibilă împotriva bolii, vaccinându-vă împotriva tusei convulsive de fiecare dată când sunteți însărcinată. De asemenea, ar trebui să vă faceți vaccinul antigripal în fiecare sezon gripal.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Informează-te mai mult

Articole suplimentare

Send this to a friend