Vaccinuri & sarcină: Toți cei care se află în preajma bebelușului au nevoie și ei de vaccinuri.


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Nou-născuții nu au încă un sistem imunitar complet dezvoltat, ceea ce îi face deosebit de vulnerabili la infecții. Copiii mai mari și adulții pot infecta bebelușii cu gripă și tuse convulsivă, chiar dacă ei înșiși nu se simt foarte bolnavi. Din această cauză, oricine se află în preajma bebelușilor ar trebui să fie la zi cu toate vaccinurile de rutină, inclusiv cu Tdap și vaccinul antigripal. Aceasta include părinții, frații și surorile și orice alte persoane care se ocupă de copii, cum ar fi bunicii, bonele sau dădacele. Oricine are nevoie de vaccinuri ar trebui să le facă cu cel puțin două săptămâni înainte de a se întâlni cu bebelușul, deoarece este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a dezvolta anticorpi după vaccinare.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend