Vaccinuri & sarcină: Vaccinurile materne sunt foarte sigure… pentru tine și pentru micuțul tău.


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Vaccinurile DTP și antigripal sunt foarte sigure pentru dumneavoastră și pentru copil. CDC și un grup de experți care fac recomandări privind vaccinurile au ajuns la concluzia că acestea sunt sigure pentru femeile însărcinate și pentru bebelușii lor. Acești experți au analizat cu atenție datele de siguranță disponibile înainte de a recomanda vaccinurile DTP și antigripale în timpul sarcinii.

Vaccinul COVID-19 este acum recomandat pentru persoanele însărcinate, deoarece sarcina crește riscul de îmbolnăvire cu forme severe de COVID-19.

Vaccinurile sunt ca orice medicament, ceea ce înseamnă că pot avea unele efecte secundare. Dar majoritatea persoanelor care se vaccinează nu au efecte secundare. CDC monitorizează în permanență siguranța vaccinurilor, iar cele mai frecvente efecte secundare pe care le observă sunt ușoare (roșeață, umflături, sensibilitate la locul unde a fost administrată injecția). Alte posibile efecte secundare asociate cu vaccinul COVID-19 sunt oboseală, dureri de cap, dureri musculare, frisoane, febră și greață).

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend