Vaccinurile nu merită riscul – mituri demontate


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

În ciuda îngrijorărilor părinților, copiii au fost vaccinați cu succes timp de zeci de ani. De fapt, nu a existat niciodată un singur studiu credibil care să facă legătura între vaccinuri și afecțiuni de sănătate pe termen lung.

În ceea ce privește pericolul imediat al vaccinurilor, sub formă de reacții alergice sau efecte secundare grave, incidența deceselor sunt atât de rare încât nici măcar nu pot fi calculate cu adevărat. De exemplu, doar un singur deces a fost raportat la CDC între 1990 și 1992, care a fost atribuit unui vaccin. Rata generală de incidență a reacțiilor alergice severe la vaccinuri este plasată, de obicei, în jurul unui caz la fiecare unul sau două milioane de injecții.

 

CONCURS: Poți câștiga un eBook reader Kindle Oasis + Gift Card de 100$!🔥 Intră în concurs și poți câștiga un premiu în valoare de 2.000 de lei! Vezi detaliile în pagina dedicată a concursului.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend