Vești bune legate de vaccinarea anti-covid a copiilor!


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

19 mai 2021 – Peste 600.000 de copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani au fost vaccinați împotriva COVID-19, a declarat directorul CDC Rochelle Walensky, MD, în timpul unei actualizări a programului național de vaccinare.

Toate aceste vaccinări s-au făcut în săptămâna de când CDC a autorizat vaccinul Pfizer / BioNTech pentru acea grupă de vârstă, a spus ea marți. „Și în total, peste 3,5 milioane de adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost vaccinați până acum. Fiul meu a fost unul dintre ei ”, a spus Walensky.

Administrația SUA pune accentul pe vaccinările adolescenților ca o nouă prioritate și o cheie pentru readucerea situației națiunii la normal.

„Mesajul meu adresat tinerilor, desigur, este simplu: „ Vaccinează-te. Fie că ești absolvent, încă la liceu, la facultate, abia ai absolvit sau poate a trecut mai mult timp de atunci, cel mai important lucru este că te poți vaccina chiar acum”, a declarat Andy Slavitt, consilier al administrației COVID-19.

Până în prezent, numai vaccinul Pfizer poate fi administrat persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani. El a fost inițial autorizat pentru persoanele de 16 ani, iar pe data de 12 mai – pentru persoanele de 12-15 ani.

Vaccinurile Moderna și Johnson & Johnson sunt autorizate numai pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani, însă și ei susțin că fac demersuri pentru aprobarea pentru această grupă de vârstă.

“Ar trebui să avem cu toții un optimism prudent”, a spus Walensky. „Cazurile au continuat să scadă și nu au mai fost atât de puține din primăvara anului trecut. Numărul de internări a scăzut, precum și numărul deceselor și vaccinăm între 1,5 milioane și 2 milioane de oameni pe zi, în SUA. ”

Texas, Arizona, Minnesota și Massachusetts au raportat zero decese zilnice de COVID-19 pentru prima dată din martie 2020, a raportat Axios.

Universitatea Johns Hopkins spune că Statele Unite raportează încă cele mai multe cazuri confirmate COVID (aproape 33 de milioane) și cele mai multe decese legate de COVID (mai mult de 587.000) din lume.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend