Vitamina C stimulează imunitatea


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii iau suplimente de vitamina C este acela de a-și stimula imunitatea, deoarece vitamina C este implicată în multe părți ale sistemului imunitar.

În primul rând, vitamina C ajută la încurajarea producției de celule albe din sânge, cunoscute sub numele de limfocite și fagocite, care ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor.

În al doilea rând, vitamina C ajută aceste celule albe din sânge să funcționeze mai eficient, protejându-le în același timp de deteriorarea lor de către molecule potențial dăunătoare, cum ar fi radicalii liberi.

În al treilea rând, vitamina C este o parte esențială a sistemului de apărare al pielii. Este transportată în mod activ la nivelul pielii, unde poate acționa ca antioxidant și poate contribui la întărirea barierelor pielii.

Studiile au arătat, de asemenea, că administrarea de vitamina C poate scurta timpul de vindecare a rănilor.

Mai mult, nivelurile scăzute de vitamina C au fost legate de rezultatele slabe ale sănătății.

De exemplu, persoanele care au pneumonie tind să aibă niveluri mai scăzute de vitamina C, iar suplimentele de vitamina C s-au dovedit a scurta timpul de recuperare.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend