About Us

Educație pentru sănătate

Dr. Vasi Rădulescu / fondator

Salut. Eu sunt dr. Vasi Rădulescu, medic specialist internist, autor de cărți care popularizează educația pentru sănătate în rândul adulților și copiilor. 

Fac de aproape zece ani educație pentru sănătate, explicând simplu cum funcționează corpul uman, cum să avem grijă de el, cum să prevenim majoritatea afecțiunilor. Sunt activ pe platformele de socializare (Facebook, YouTube, Instagram, TikTok), iar impactul postărilor și articolelor este unul foarte mare, cu aproape 1.000.000 de cititori în fiecare lună.

Investesc lunar sume importante pentru păstrarea platformei în condiții bune. Aproximativ 5000 de lei pe lună se duc doar pe server, serviciul de newsletter, licențele de poze, aplicațiile indispensabile. Se adaugă costuri mult mai mari cu procesarea cărților, tipar, chirii, salarii, taxe, cadouri, ambalaje, transport. Nu pun aici timpul meu și toate resursele consumate constant. Cheltuielile lunare trec de 20.000 de lei.

Acest proiect nu conține reclame, iar singura cale de a mă susține în toată munca mea este prin cumpărarea unei cărți din SHOP-ul oficial. Momentan există 7 cărți pentru o viață mai bună, ideale pentru oamenii mari, precum și 5 ilustrate, pentru cei mici. Ele sunt grupate și în pachete atractive. 

susține-mă

alege-ți o carte sau un pachet din shop-ul oficial.