Ai nevoie de acest medicament revoluționar!

Ai nevoie de acest medicament revoluționar!

Îți prezint un medicament revoluționar: scade inflamația, scade LDL colesterolul (adică cel rău, cu potențial aterogen), diminuează riscul de fibrilație atrială (acea tulburare de ritm descrisă în materialul despre palpitații) sau ateroscleroză (procesul de îngroșare a peretelui arterial prin depunere lipidică), optimizează tensiunea arterială, reduce sinteza de molecule proinflamatorii, optimizează glicemia și acțiunea insulinei în toate țesuturile, reduce țesutul gras, crește eliberarea de serotonină și dopamină (molecule dezirabile, că doar aduc și mențin plăcerea), precum și multe alte efecte benefice.

Acest medicament se pune cu grijă pe picioare, după care este obligatoriu să se facă mișcare aproximativ 30-45 de minute, la ritm susținut, fie că vorbim de mers viguros sau alergat ușor. Se recomandă folosirea lui în fiecare zi.

Medicamentul se cheamă așa: o pereche bună de adidași.

Nu rata OFERTA ZILEI

LIMITAT Pachet 10 cărți esențiale + CADOU

Fă exerciții fizice în fiecare zi, pentru tonus fizic și psihic, pentru sănătate. Mersul pe distanțe lungi, la pas rapid, cât să se poată încă susțină o conversație fără gâfâit este deosebit de benefic și chiar scade riscul cardiovascular. Alergarea pe bandă sau ideal în aer liber înseamnă sănătate.

Cei cu probleme cardiace au nevoie de consult și indicații speciale din partea medicului. Chiar și după un infarct miocardic acut, mișcarea este importantă și ar trebui să stea la baza oricărei strategii de menținere a sănătății. Cei supraponderali sau obezi vor avea grijă la sporturile alese, pentru că multe vor suprasolicita articulațiile, putând accelera distrugerea cartilajelor (una din cauzele principale ale artrozei este suprasolicitarea articulației), aici fiind nevoie de slăbit prioritar prin alimentație, apoi mișcare introdusă gradual.

Suferinzii de diabet vor lua în calcul consumul de glucoză sporit la efort – pot face mai ușor hipoglicemie dacă își păstrează aceeași dietă restrictivă raportată la schema de tratament. E și mai important acest aspect în cazul diabeticilor cu dependență de insulină.

Sportul la cei cu afecțiuni diagnosticate se va face după o sfătuire atentă cu medicul curant. Sportul intens, la cei fără patologii cunoscute, se va face ideal după un consult cardiologic minuțios, excluzându-se diverse afecțiuni care pot pune probleme grave (spre exemplu sindrom Brugada care poate da artimii fatale). Exercițiile fizice vor duce la optimizarea tensiunii, pulsului, colesterolului, menținerea vaselor de sânge la parametri normali. Atenție, fără o alimentație pe măsură și odihnă corespunzătoare, sportul singur nu va face minuni.

V.

pachete exclusive cu Transport GRATUIT Aceste OFERTE expiră curând!

Doar 83 pachete rămase

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Ultimele 30 rămase!

CADOU: masterclass online de sănătate