Cum anume facem un booster?

Cum anume facem un booster?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

🔹 Repetăm, că așa învățăm:

1. Booster după schema cu AstraZeneca la minimum 6 luni. Se face musai cu Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

2. Booster după schema cu Pfizer la minimum 6 luni. Se face cu Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

3. Booster după doza unică Johnson&Johnson la minimum 6 luni. Se poate face atât cu JJ, cât și cu un ARNm, Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

4. Booster după schema cu Moderna la minimum 6 luni. Se face cu Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză 50%. Doar aici e doza la jumătate.

‼️ Indicație pentru boosters au mai ales persoanele vulnerabile, vârstnice, cu imunitatea compromisă. Ținând cont de gravitatea valului 4, este recomandat însă ca toți cei care s-au vaccinat pe la începutul anului să facă booster, pentru o protecție optimă.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend