Cum se fac boosterele?

Cum se fac boosterele?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

1. Booster după schema cu AstraZeneca la minimum 6 luni. Se face musai cu Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

2. Booster după schema cu Pfizer la minimum 6 luni. Se face cuPfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

3. Booster după schema cu Johnson&Johnson la minimum 6 luni. Se poate face atât cu JJ, cât și cu un ARNm, Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză întreagă.

4. Booster după schema Moderna la minimum 6 luni. Se face cu Pfizer sau Moderna. Dacă se face cu Moderna, va avea doză 50%. Doar aici e doza la jumătate.

‼️ Indicație pentru boosters au mai ales persoanele vulnerabile, vârstnice, cu imunitatea compromisă.

Ținând cont de gravitatea valului 4, este recomandat însă ca toți cei care s-au vaccinat pe la începutul anului să facă boosters, pentru o protecție optimă.

 

CONCURS: Poți câștiga un eBook reader Kindle Oasis + Gift Card de 100$!🔥 Intră în concurs și poți câștiga un premiu în valoare de 2.000 de lei! Vezi detaliile în pagina dedicată a concursului.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend