Nu e absolut nimeni în afară de tine responsabil pentru fericirea ta

Nu e absolut nimeni în afară de tine responsabil pentru fericirea ta

Ultimele Pachete

-83%

Pachet EXCLUSIV Vasi Rădulescu, 10 cărți

5
100,00lei

Nu e absolut nimeni în afară de tine responsabil pentru fericirea ta. Nu mai aștepta pe altcineva să apară și să te facă fericit. Te faci singur. Nu atârna greu în viețile altora. Și ei duc lupte pe care nici nu le cunoști. Și ei au tumulturi. Și ei sunt rătăciți. Învață să faci pace cu tine. Ai grijă de corp, minte, suflet. Învață să te accepți. Caută mereu adevărul. Caută motive de a fi fericit. Caută un sens profund. Pune pasiune, bunătate, generozitate, curiozitate, joc în ce faci. Ai viața ta. E foarte frumoasă așa cum e, dacă-ți aranjezi niște puncte esențiale, dacă ai o direcție clară în minte și-n inimă, dacă te-nvelești în iubire și adevăr.

Știu că nu e deloc ușor. Vă spun din capul locului că am avut mari probleme cu găsirea unui sens; chiar dacă, la un nivel mai vag, mi-am dat seama că trebuie să am grijă de corp, psihic și suflet, iar dincolo de sfera mea să fac ceva bun în jurul meu, nu am fost mulțumit cu atât, crezând că există un sens mai profund. Nu l-am găsit nici acum. Poate mă irosesc căutându-l. Uneori consider că alergarea adevărului și rămânerea în straturile lui, coroborate cu ce am zis mai sus, sunt suficiente. Poți fi liber cu adevărat în viață dacă te eliberezi de tot ce e fals în tine. Apoi te îngrijești natural de somatic, psihic, noetic, neuitând să produci bine și celorlalți. Poate ar fi în regulă să mă mulțumesc cu atât.

Mai departe, am scris compulsiv despre fericirea mea în romanul O altă poveste de iubire, care în esență este o formă de vindecare pentru mine. Da, am crezut și eu că pot fi fericit dacă stau lângă un om care spune că este fericit, ca-ntr-o ecuație de continuitate. Am căzut în capcana asta, apoi m-am trezit la timp, m-am scuturat bine și mi-am dat seama cât de mult am de lucru la mine, cât de strâmb sunt, cât de naiv pe alocuri.

Abia în ultimul an, suprapus peste blestemata asta de pandemie, am reușit să mă așez în alte raporturi cu viața mea. Și, zic eu, să trăiesc ceva mai bine.

Te invit să citești și Cred, pe undeva, că și alergarea asta după fericire ne aruncă în nefericire și-n depresii, precum și Momentele de fericire. Apoi fă-ți curaj și treci la Viața e frumoasă

Dacă ai și mai mult curaj, te anunț că O altă poveste de iubire este în pachetul de 7 cărți ale mele, acum la doar 79 de lei tot, de Black Friday.

Dacă tot ești aici…


Scriu de mulți ani de zile și, bazându-mă pe toată pregătirea mea de medic, ofer explicații și materiale pentru publicul larg. Ele sunt accesibile oricând, gratuit. Toate eforturile mele pot continua dacă această comunitate, despre care îmi place să cred că este plină de empatie, generozitate și bunătate, va susține munca mea. 

Cum se poate face asta? E simplu: am scris 7 cărți pentru adulți și 1 pentru copii; ele sunt deosebit de utile și pline de povești care îți vor încălzi inima. Le poți lua din SHOP, la prețuri extrem de accesibile, mai ales în varianta pachetelor. Am redus atât de mult prețurile tocmai pentru ca aceste cărți să ajungă la cât mai mulți dintre voi și să vă bucure, dar și ajute să fiți sănătoși. De Black Friday, trebuie să știi că pachetul de 7 cărți este acum doar 79 de lei, iar cartea pentru copii este doar 29 de lei.

Tot în SHOP mai găsești căni speciale cu mesaje construite de mine, dar și artprint-uri înrămate, deosebit de frumoase, acum la reduceri mari de tot.

Mulțumesc tuturor!

pachete exclusive cu Transport GRATUIT Aceste OFERTE expiră curând!

Doar 41 pachete rămase

-83%

Pachet EXCLUSIV Vasi Rădulescu, 10 cărți

5
100,00lei
Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

OFERTĂ last minute

PREȚUL VA CREȘTE CU 50% ÎN SCURT TIMP!!